• Gratis thuisbezorgd vanaf 750,-

 • Binnen 2 weken in huis

 • Maatwerk ook mogelijk

Eiken eettafel - Boomstam

Toont alle 9 resultaten

Boomstam eiken eettafels

Onze eiken eettafels zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Een belangrijk onderdeel is de afwerking van de rand. Wij hebben twee afwerkingen, namelijk de rechthoekig versie (strakke kanten) en de boomstam versie (glooiende kanten). Beide soorten hebben zo hun eigen charmes en met een eiken tafel voegt u hoe dan ook een natuurlijk element toe aan uw woning.

Het is goed om te weten dat wij vooraf een droogproces hanteren waarin het eikenhout naar een vochtpercentage van 8% tot 12% wordt gebracht. Dit is ideaal voor eikenhout en minimaliseert de kans op scheuren of werking van het hout. Wij raden u aan om het vochtpercentage in uw woning rond de 60% te houden. Dit kunt u meten met een hygrometer.

De voordelen van een eiken tafel met een boomstamafwerking

Een eiken tafel met een boomstamafwerking heeft verschillende voordelen, te weten:

 • Hoge kwaliteit dankzij onze strenge controles
 • Eikenhout brengt natuurlijke schoonheid met zich mee en is met een beschermingslaag ook heel praktisch en duurzaam
 • Door ons droogproces wordt de kans op scheuren of kromtrekken van het hout nog kleiner
 • Onze boomstam tafelbladen zijn gemaakt van 40 mm massief eikenhout, hierdoor zijn er geen opdikranden nodig
 • Om een goede verbinding tussen de lamellen te creëren, maken wij gebruik van een zogenoemde vingerlas verbinding

Grote boomstam eiken tafel

Wanneer u een grote boomstam eiken tafel zoekt waar 6 personen aan kunnen zitten, adviseren we een rechthoekige tafel van 180 x 90 cm. Echter ligt het ook aan de stoelen die u heeft en of u personen aan de kopse kanten van de tafel wilt laten zitten.

Wij spreken al snel over een grote rechthoekige tafel bij afmetingen boven 220 x 100 cm.

Populaire eiken tafels

Een eikenhouten tafel die geschikt is voor 6 personen is een populaire keuze bij veel klanten. Kijk hiervoor al snel naar rechthoekige tafels met een diameter van 220 x 100 cm.

Kleine eiken boomstam eettafel

Met een kleine boomstam eettafel bedoelen we een tafel waaraan 4 personen tegelijkertijd aanschuiven. Wanneer uw stoelen armleuningen hebben wordt het wel sneller krap aan tafel, let hierop bij de keuze van uw tafelblad.

Boomstam eiken tafel op maat

Een boomstam eiken tafel op maat is naast ons ruime assortiment ook een hele mooie keuze. Wij bieden een ruim assortiment aan massief eiken tafelbladen. Zit er toch niet tussen wat u zoekt, dan kijken wij graag met u mee om uw wens waar te maken. Kom gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Boomstam eiken eettafel zwart

Een zwarte boomstam tafel is de juiste keuze voor iedereen die van een minimalistisch design houdt. Geef uw woning extra uitstraling mee en kies voor de kleur zwart als kleurafwerking. Een voordeel van zwart is dat er minder vlekken op te zien zijn dan op andere kleuren, dit maakt zwart de meer praktische keuze. Wij brengen zwart aan met een olie van Royl, dit geeft een mat-zwarte look.

Boomstam eiken eettafel wit

Een boomstam tafel met een white wash past goed tussen donkere elementen binnen uw woning of versterkt de lichtere elementen. Wij brengen de witte kleur aan met een olie van Royl, dit zorgt ook gelijk voor een beschermlaag. Deze beschermlaag maakt het tafelblad duurzaam voor de lange termijn.

Boomstam eiken eettafel blank

Een blanke boomstam tafel zorgt voor een goede beschermlaag terwijl het rustieke eikenhout zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Wij brengen de blanke kleurafwerking aan met een olie van Royl. Kies nu voor de kleur blank en breng de natuur in huis.

Eiken eettafel kopen boomstam

Koop nu een boomstam eiken eettafel bij eikenblad.eu en wees verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wij leveren zowel maatwerk als alle soorten afmetingen die in ons assortiment te vinden zijn. Onze eiken tafels zijn gemaakt van massief hout en daarmee van hoogwaardige kwaliteit.

Hoe behandel je een eiken tafelblad?

Onze boomstam tafelbladen krijgen van ons een goede behandeling. U kunt ook zelf aan de slag. Breng een ultra-mat transparante lak aan op uw tafelblad. Deze lak zorgt ervoor dat er geen vlekken of kringen kunnen ontstaan. Wij behandelen uw eikenhouten tafelblad net zo graag, de keuze is aan u.

Welke stalen poot bij een boomstam eiken tafel?

Bij een boomstam eiken tafel zijn de volgende stalen tafelpoten geschikt:

 • A-poten
 • U-poten
 • H-poten
 • X-poten
 • Matrixpoot

Alle tafelpoten krijgen een goede beschermlaag mee door onze hoogwaardige poedercoating.

Leveringsvoorwaarden/FAQ

Bezorgen jullie ook aan huis?

Uw tafelblad (en onderstel) bezorgen wij graag bij u thuis. Dit doen wij in Nederland én België. Door bij het afrekenen aan te geven dat uw bestelling bezorgd dient te worden, zullen de bezorgkosten automatisch worden weergegeven. Dit is voor Nederland € 75,00 en voor België € 85,00. De bezorgtijd is 5 tot 10 werkdagen.

Kan ik mijn product retourneren?

Niet over in zitten. Voor bestellingen geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag dat de bestelling is ontvangen. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken of beoordelen, of retourneren. Na ontvangst dient u het product goed te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken, indien dit het geval mocht zijn, verzoeken we u zo snel mogelijk contact op te nemen. Voldoet het product niet aan uw verwachting, dan kan het product gewoon weer terug en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Het artikel dient in de, voor zover redelijkerwijs mogelijk, originele staat en fabrieksverpakking te worden geretourneerd.

Hoe zit het met garantie?

Zie voor garantie de algemene voorwaarden onderaan deze pagina.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0180 745 790 of te mailen naar info@eikenblad.eu.

Winkel mand0
There are no products in the cart!
Veder winkelen
0