• Gratis thuisbezorgd vanaf 750,-

  • Binnen 2 weken in huis

  • Maatwerk ook mogelijk

Eiken tafelblad boomstam 200 x 100 cm

510,-

Levertijd: Afhalen 1-4 werkdagen, Bezorgen 5-10 werkdagen

  • Altijd massief eikenhout
  • Diverse opties voor het behandelen van de tafelbladen
  • Makkelijk te combineren met onze stalen onderstellen
  • Direct uit voorraad leverbaar

Stalen onderstel

Hieronder vindt u ons aanbod in stalen onderstellen, standaard afgewerkt met een hoogwaardig zwarte poedercoating.

Afwerking

Accessoires

Product:

Opties:

Totaal:

Artikelnummer: 033 Categorieën: ,

Beschrijving

Rechthoekig eiken boomstam-tafelblad van 200 x 100 cm. Doordat wij alle tafelbladen maken van geschaafd eiken planken, ontstaat er een rustiek én glad geheel. Het tafelblad is gemaakt van 40 mm massief eiken, zonder opdikranden! De planken (ook wel lamellen genoemd) hebben een breedte van 9 – 18 cm en worden verlijmd met een vingerlas. Door deze oersterke verbinding is het onmogelijk dat het tafelblad op de lijmnaad zal gaan scheuren of werken. Al ons eikenhout is gedroogd tot een vochtpercentage van 8 – 12%, het ideale vochtpercentage voor eiken meubels.

Nadat de tafelbladen verlijmd zijn, worden deze één voor één handmatig geschuurd. Hierdoor zijn wij er zeker van dat elk tafelblad perfect de deur uit gaat. De boomstamranden (of boomschorsranden) worden dusdanig afgewerkt, zodat ze glad en egaal aanvoelen. De tafelbladen worden standaard ‘behandel-klaar’ bij u afgeleverd, dat wil zeggen dat de tafelbladen direct behandeld kunnen worden. Eventueel bieden wij hiervoor de mat-transparante lak aan, waarmee het tafelblad beschermd is tegen kringen en vlekken. Daarnaast wordt de natuurlijke kleur en uitstraling van het blad behouden. Uiteraard zijn ook vele andere soorten olie, lakken of beitsen te gebruiken. Toch uw tafelblad liever door ons laten behandelen? Ook dit is mogelijk en kunt u toevoegen met de optie ‘complete behandeling van uw tafelblad’.

De tafelbladen hebben een vochtpercentage van 8 – 12%, waardoor de kans op scheuren en kromtrekken nihil is. Uiteraard blijft eiken een natuurproduct en kunnen er (kleine) werkingen in het hout ontstaan. Om uw blad in een optimale staat te houden, dient het vochtpercentage binnenshuis tussen de 55% en 65% te zijn. De kans op scheuren of kromtrekken is dan nagenoeg onmogelijk.

Uw tafelblad (en onderstel) bezorgen wij graag bij u thuis. Dit doen wij in Nederland én België. Door bij het afrekenen aan te geven dat uw bestelling bezorgd dient te worden, zullen de bezorgkosten automatisch berekend worden.

 

Extra informatie

Gewicht 60 kg
Afmetingen 200 × 100 × 4 cm
Winkel mand0
There are no products in the cart!
Veder winkelen
0