• Gratis thuisbezorgd vanaf 750,-

  • Binnen 2 weken in huis

  • Maatwerk ook mogelijk

Eiken tafelblad rechthoekig 280 x 100 cm

685,-

Levertijd: Afhalen 1-4 werkdagen, Bezorgen 5-10 werkdagen

  • Altijd massief eikenhout
  • Diverse opties voor het behandelen van de tafelbladen
  • Makkelijk te combineren met onze stalen onderstellen
  • Direct uit voorraad leverbaar

Stalen onderstel

Hieronder vindt u ons aanbod in stalen onderstellen, standaard afgewerkt met een hoogwaardig zwarte poedercoating.

Afwerking

Accessoires

Product:

Opties:

Totaal:

Artikelnummer: 068 Categorieën: ,

Beschrijving

Rechthoekig eiken tafelblad van 280 x 100 cm. Doordat wij alle tafelbladen maken van geschaafd eiken planken, ontstaat er een rustiek én glad geheel. Het tafelblad is gemaakt van 40 mm massief eiken, zonder opdikranden! De planken (ook wel lamellen genoemd) hebben een breedte van 9 – 18 cm en worden verlijmd met een vingerlas. Door deze oersterke verbinding is het onmogelijk dat het tafelblad op de lijmnaad zal gaan scheuren of werken. Al ons eikenhout is gedroogd tot een vochtpercentage van 8 – 12%, het ideale vochtpercentage voor eiken meubels. Nadat de tafelbladen verlijmd zijn, worden deze één voor één handmatig geschuurd. Hierdoor zijn wij er zeker van dat elk tafelblad perfect de deur uit gaat.

Stalen onderstel

Mocht u een andere RAL-kleur wensen of de tafelpoot op maat willen laten maken, dan is dat geen probleem! Door de optie ‘meerprijs maatwerk stalen onderstel’ aan uw bestelling toe te voegen, kunt u alle wensen tijdens het bestelproces als opmerking achterlaten.

Behandeling

Het afwerken van het tafelblad kunnen wij op meerdere manieren uitvoeren. Voor de mat-transparante en mat-zwarte afwerking gebruiken wij een lak. Voor de overige kleurtinten worden een olie gebruikt. Daarnaast kunnen wij het tafelblad eventueel ook onbehandeld leveren, zodat u zelf direct aan de slag kunt om deze in de gewenste kleur af te werken. U kunt uw keuze maken onder het kopje ‘afwerking’.

Hout werkt

De tafelbladen hebben een vochtpercentage van 8 – 12%, waardoor de kans op scheuren en kromtrekken nihil is. Uiteraard blijft eiken een natuurproduct en kunnen er (kleine) werkingen in het hout ontstaan. Om uw blad in een optimale staat te houden, dient het vochtpercentage binnenshuis tussen de 55% en 65% te zijn. De kans op scheuren of kromtrekken is dan ook nagenoeg niet aanwezig.

Bezorgen

Uw tafelblad (en onderstel) bezorgen wij graag bij u thuis. Dit doen wij in Nederland én België. Door bij het afrekenen aan te geven dat uw bestelling bezorgd dient te worden, zullen de bezorgkosten automatisch worden aangegeven. Dit is voor Nederland €75,00 en voor België €85,00.

Extra informatie

Gewicht 84 kg
Afmetingen 280 × 100 × 4 cm
Winkel mand0
There are no products in the cart!
Veder winkelen
0