• Gratis thuisbezorgd vanaf 750,-

  • Binnen 2 weken in huis

  • Maatwerk ook mogelijk

Over ons

Welkom bij Eikenblad

Dagelijks draaien hier de machines op volle toeren en wordt er met veel passie gewerkt aan de mooiste houtproducten voor u als klant.

Een gedreven en jonge onderneming dat gevestigd maar één doel heeft: uw droomplaatje compleet maken.

Eikenblad.eu is een gedreven en jonge onderneming die elke dag met een glimlach klaarstaat voor u als klant. Dagelijks draaien hier de machines op volle toeren en wordt er met veel passie gewerkt aan de mooiste houtproducten voor u als klant. Doordat wij werken met hoogwaardige materialen, staan wij volledig garant voor een kwalitatief eindproduct. Daarnaast streven wij ernaar om een service te bieden waar u én wij blij van worden.

Vanuit Nederland en België leveren wij de tafelbladen en onderstellen bij u thuis af, waardoor wij altijd een snelle levertijd bieden. Daarnaast kunt u altijd bij ons langskomen om de producten te bekijken.

Doordat wij nagenoeg alle producten voor u op voorraad hebben liggen, kunt u snel genieten van uw nieuwe tafel. Daarnaast biedt dit het voordeel dat u uw eigen tafelblad kunt uitzoeken in onze werkplaats.

Als laatste durven wij u de garantie te geven dat wij de goedkoopste kwalitatieve eiken tafelbladen hebben van heel Nederland en België! Kijk snel verder voor onze producten.

Winkel mand0
There are no products in the cart!
Veder winkelen
0