• Gratis thuisbezorgd vanaf 750,-

  • Binnen 2 weken in huis

  • Maatwerk ook mogelijk

Salontafel set

495,-

Levertijd: Afhalen 1-4 werkdagen, Bezorgen 5-10 werkdagen

  • Altijd met de hand gemaakt
  • Maatwerk onderstellen en tafelbladen mogelijk
  • Voorzien van hoogwaardige poedercoating
  • Afwijkende RAL-kleuren mogelijk

Eiken Tafelblad

Afwerking

Accessoires

Afwerking

Product:

Opties:

Totaal:

Artikelnummer: 02-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Salontafel set van 2 massief eikenhouten tafelbladen met stalen onderstellen. De onderstellen in dit formaat zijn speciaal ontworpen voor salontafels. De onderstellen worden standaard voorzien van een duurzame poedercoating, die optimale bescherming biedt.  De poedercoating die is aangebracht op de onderstellen heeft de kleur mat-zwart (RAL 9005) en is voorzien van een fijne structuur. De hoofdafmetingen van de onderstellen zijn 600 x 600 x 350 mm en 900 x 900 x 400 mm (LxBxH). De maatvoering van het kokerprofiel is 20 x 20 mm.

De ronde eikenhouten tafelbladen hebben een diameter van 60 cm en 90 cm. De tafelbladen zijn gemaakt van 20 mm massief eiken. De planken (ook wel lamellen genoemd) hebben een breedte van 9 – 18 cm en worden verlijmd met een vingerlas. Door deze oersterke verbinding is het onmogelijk dat het tafelblad op de lijmnaad zal gaan scheuren of werken. Al ons eikenhout is gedroogd tot een vochtpercentage van 8 – 12%, het ideale vochtpercentage voor eiken meubels.

Behandeling

Het afwerken van de tafelbladen kunnen wij op meerdere manieren uitvoeren. Voor de mat-transparante en mat-zwarte afwerking gebruiken wij een lak. Voor de overige kleurtinten worden een olie gebruikt. Daarnaast kunnen wij het tafelblad eventueel ook onbehandeld leveren, zodat u zelf direct aan de slag kunt om deze in de gewenste kleur af te werken. U kunt uw keuze maken onder het kopje ‘afwerking’.

Hout werkt

De tafelbladen hebben een vochtpercentage van 8 – 12%, waardoor de kans op scheuren en kromtrekken nihil is. Uiteraard blijft eiken een natuurproduct en kunnen er (kleine) werkingen in het hout ontstaan. Om uw blad in een optimale staat te houden, dient het vochtpercentage binnenshuis tussen de 55% en 65% te zijn. De kans op scheuren of kromtrekken is dan ook nagenoeg niet aanwezig.

Op zoek naar een salontafel op maat?

Mocht u een ander formaat wensen van de salontafels, dan is dat geen probleem! Ook een andere RAL-kleur voor de onderstellen is mogelijk. Daarnaast maken wij ook compleet andere salontafels naar wens. Neemt u hiervoor per mail contact met ons op.

 

Uw salontafels bezorgen wij graag bij u thuis. Dit doen wij in Nederland én België. Door bij het afrekenen aan te geven dat uw bestelling bezorgd dient te worden, zullen de bezorgkosten automatisch worden aangegeven. Dit is voor Nederland €75,00 en voor België €85,00.

Extra informatie

Gewicht 15 kg
Afmetingen 90 × 90 × 40 cm
Winkel mand0
There are no products in the cart!
Veder winkelen
0