• Gratis thuisbezorgd vanaf 750,-

  • Binnen 2 weken in huis

  • Maatwerk ook mogelijk

Stalen X-poten (SET)

260,-

Levertijd: Afhalen 1-4 werkdagen, Bezorgen 5-10 werkdagen

  • Altijd met de hand gemaakt
  • Maatwerk onderstellen mogelijk
  • Voorzien van hoogwaardige poedercoating
  • Afwijkende RAL-kleuren mogelijk

Eiken Tafelblad

Afwerking

Accessoires

Product:

Opties:

Totaal:

Artikelnummer: 06 Categorie:

Beschrijving

Industriële en strakke tafelpoten van staal gemaakt. Onze kruispoten of X-poten worden standaard voorzien van een duurzame poedercoating, die optimale bescherming biedt. Daarnaast voorzien wij de onderstellen van draaibare stelvoeten, zodat het onderstel op elke ondergrond krasvrij en stabiel kan staan. De poedercoating die is aangebracht op de onderstellen heeft de kleur mat-zwart (RAL 9005) en is voorzien van een fijne structuur. De hoofdafmetingen van het onderstel is 780 x 720 mm (BxH). Hierdoor is het onderstel te gebruiken voor eettafels met een maximale blad-afmeting van 300 x 120 cm. De maatvoering van het kokerprofiel is 80 x 80 mm, wat het onderstel een stoere uitstraling geeft.

Mocht u een andere RAL-kleur wensen of de tafelpoot op maat willen laten maken, dan is dat geen probleem! Door de optie ‘meerprijs maatwerk stalen onderstel’ aan uw bestelling toe te voegen, kunt u alle wensen tijdens het bestelproces als opmerking achterlaten.

Uw onderstel (en tafelblad) bezorgen wij graag bij u thuis. Dit doen wij in Nederland én België. Door bij het afrekenen aan te geven dat uw bestelling bezorgd dient te worden, zullen de bezorgkosten automatisch worden aangegeven. Dit is voor Nederland €75,00 en voor België €85,00.

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Afmetingen 78 × 8 × 72 cm
Winkel mand0
There are no products in the cart!
Veder winkelen
0